maanantaina, huhtikuuta 13, 2015

Työhuone asiaa

Flunssaisia terkkuja sohvanpohjalta.. Tosi kiva tällainen kevätflunssa iski päällensä :(
Viikonloppuna sentään saatiin kotia laitettua vähän uuteen järjestykseen, kun tuo jättikaapisto muutti uuteen kotiin. Samalla meidän aikuisten makuuhuone muutti lasiovien takaa toiseen päähän taloa ja työ/oleskeluhuone tulee vanhan makkarin paikalle lasiovien taaksen olohuoneen jatkoksi.
Sen kummemmin ei ole sisustelemaan vielä ehditty, mutta vanha työpöytä kyllä sai lähtöpassit ja eilen kotiutettiin uusi pöytä ja se on aikas ihana, ainakin mun mielestä, toinen osapuoli ei ehkä ole vielä täysin vakuuttunut :)
Alunperin oli tarkoitus hakea Ikeasta isompaa pöytälevyä, nuo pukkijalat oli jo vanhasta pöytälevystä valmiina. Sitten muistin, että mulla on säilössä vanhempieni luona vanha ovi, ja siitä se ajatus sitten lähti! Ihanasti tuo särmää tuo vanha ovi muuten niin moderniin ilmeeseen. Ja tästä on hyvä lähteä pikkuhiljaa rakentamaan tätä työhuoneen sisustusta eteenpäin.
Räpsin muutamia maistiaiskuvia uudesta pöydästä, huonehan on muuten ihan kaaoksen vallassa, mutta onneksi kuvat voi rajata :)





























































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti